01 Mar 2013

The eyes inside your soul

1 Comment Hemma hos

Hemma hos Rebecca Simonsson. Som jag har längtat efter bilder på hur denna fantastiska kvinna bor. Dyrkar hennes annorlunda och våghalsiga klädstil och konstigt nog älskar jag hennes inredning fast än den är långt ifrån min stil. Fastnade mest för hennes soffbord som Anitha Schulman skapat och självklart alla hennes skor men tråkigt att en del par bara används en gång… ”Om jag har haft på mig ett par skor och kvällen inte slutat som jag vill så tror jag att skorna för otur med sig och kan inte använda dem igen. Dyrt, trist, och väldigt knäppt – jag vet!” – Rebecca. Här kan du läsa hela intervjun.

written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.

One Response to “The eyes inside your soul”

  1. Svara sandra says:

    inte min stil heller men håller med dig att det var fint :D

Leave a Reply