02 Mar 2013

Take us to the stars

1 Comment Shopping

Februaris glossybox. Som julafton en gång i månaden, alltid lika spännande. Mycket nöjd med innehållet med fokus på hår, hud och läppar. Jag är extra nyfiken på bästsäljaren Dream Cream från Lush, en hand och bodylotion. Boxen innehöll också Lip Enhancer, en läppenna som skapar en illusion av fylligare läppar. Cheek + Lip Tint, en röd gel som man applicerar på kinder och läppar för en rosig naturlig look. Therapy Oil, en svensk vårdande hårolja. Sist men inte minst innehöll månadens box torrschampo från Batiste som är ”bäst i test-vinnare”. Sugen på att testa Glossybox? Klicka här.

written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.

One Response to “Take us to the stars”

  1. Svara sandra says:

    oj vilken härlig box :D

Leave a Reply