05 Mar 2013

Don’t give up, keep on trying

No Comments Allmänt

Världens skitdag igår. Usch! Hoppas på en betydligt bättre dag idag. Nu börjar det i alla fall likna ett hem här hemma efter helgens arbete. Bordet och gardinerna är på plats men det är fortfarande mycket kvar. Kan avslöja att under uppsättningen av gardinstången så kan jag nog lova att varenda svordom som finns i svenska språket användes. Utan att överdriva. Det slutade med att vi köpte en annan gardinstång så det var bara att skruva ner den första som var halvt uppe och börja med den nya. Det blev betydligt bättre tack och lov. Men men, har mycket att göra idag så det är väl bäst jag börjar så det blir klart någon gång.

written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.
No Responses to “Don’t give up, keep on trying”

Leave a Reply