13 Jan 2014

Perfection is a disease

4 Comments Inredning

Ananas som inredningsdetalj har blivit väldigt trendigt och jag gillar det. Jag fick en i klarglas av min älskade sambo i julklapp som jag kommer att visa er senare. Visste ni att frukten har en helt egen dag, den 11 september i Frankrike? Vill du pryda ditt hem med en egen ananas så säljs den bland annat på My HabitationArtilleriet, Longcoast Living och Halens. Spring och köp!

written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.

4 Responses to “Perfection is a disease”

  1. Svara Emma Hå says:

    Vad spännande med ananas i inredningen! Bilderna ser ju onekligen fina, men jag tror det krävs ett synnerligen välordnat och minimalistiskt hem för att den skall komma till sin rätt som en kitschig avbrytare istället för att se ful och överflödig ut =)

    //Emma Hå

  2. Svara Veronica says:

    Superfint med ananas. Var har ni köpt den i glas som du fick av din sambo?

Leave a Reply